Ripple

XRP kayıtları alındı: Token dağıtımı ne zaman?

Ripple Coin XRP

Aylardır bir çok kullanıcı tarafından beklenen airdrop nihayet geldi ve bugün TSİ 03.00’de XRP cüzdanlarının kayıtları alındı. Flare Networks tarafından yapılacak olan Spark token dağıtımı buna göre yapılacak. Peki Flare Networks, Spark token’ların dağıtımını nasıl ve ne zaman gerçekleştirecek?

Airdrop kapsamında hak kazanılan Spark dağıtımı, XRP’ye akıllı sözleşme özelliği kazandıracak bir platform olan Flare Networks faaliyete geçtiğinde başlayacak. Bunun da 2021 yılının ilk yarısından önce gerçekleşmesi beklenmiyor. Yani bu durumda 2021 yılının ilk yarısına kadar dağıtım olmayacak gibi görünüyor.

Flare Networks faaliyete geçtiğinde ise Spark dağıtımı yine tek bir seferde olmayacak ve ilk aşamada her bir hesap, hak ettikleri Spark’ın yüzde sadece %15’lik kısmını alabilecek. Hak ettikleri miktarın kalan kısmını ise 25-34 aylık bir süre boyunca aylık %2 ila %4 dağıtım oranı ile kademe kademe dağıtılacak.

Eğer, airdrop katılımınızı kendi cüzdanınız ile yaptıysanız sistem hak ettiğiniz miktarları belirttiğiniz Flare Networks adresine otomatik olarak gönderecek. Eğer katılımını bir borsa yoluyla gerçekleştirdiyseniz Spark token kazanımlarınız borsa tarafından zaman içinde hesaplarınıza yansıtılacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top