Ripple

Spark airdrop’u öncesi, XRP Hareketliliği

Ripple Coin XRP

Flare Networks bugün TSİ 03.00’te XRP sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak olan Spark token’ları için cüzdan kayıtlarını alacak. Şirket, Spark’ı önümüzdeki yılın ilk yarısında dağıtmayı planlarken airdrop nedeniyle XRP balinalarının sayısı da önemli ölçüde arttı.

Kripto para araştırma ve analiz şirketi Santiment’e tarafından paylaşılan bilgilere göre, son üç haftada 10 milyon ve üzerinde XRP bulundurulan cüzdanların sayısı yeni bir rekor kurdu ve 339 sayısına ulaştı.

XRP Holders Distribution - XRP Sahibi Hesapların Dağılımı

Spark airdrop’u aslında Flare Networks tarafından yürütülen bir pazarlama girişimi ve Türkiye’den de bu etkinliğe katılan borsalar var. Airdrop kapsamında Türkiye’den BtcTurk, Paribu ve yurt dışından Coinbase, Binance ve Kraken gibi borsalar ile Ballet, Exodus ve Ledger gibi etkinliğe katılan cüzdanlarda XRP bulunduran kişilere kişilere Spark token’ı verilecek.

Airdrop kapsamında dağıtılacak olan token için kimlerin hak kazandığı bugün TSİ 03.00’te belirlenecek ve bunun için cüzdanların kayıtları alınacak. Etkinliğe katılan borsalarda XRP tuttuğunuz hesabınız var ise borsanız sizin adınıza token taleplerini yapacak ve hesaplarınız hak kazandığınız Spark token’lerini dağıtım yapıldığında yansıtacak. Eğer XRP bakiyenizi kendi cüzdanlarınızda saklıyorsanız 11 Haziran 2021’e kadar Flare Networks’e talepte bulunmanız gerekiyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top