Ripple

Ripple Kadrosunu Büyütüyor

Ripple Coin XRP

Blockchain devi olan Ripple ekibini genişletip kadrosunu geliştirme konusunda kararlı adımlar atıyor. Defi sektörüne ilgi duyduğunu gösteren Ripple, XRP Ledger’i merkez bankalarının radarına sokacak girişimlerde bulunuyor.

“Tokenleştirme” stratejisine liderlik edecek bir ürün pazarlama yöneticisi aradığını vermiş olduğu ilan ile ortaya koyan Ripple, aradığını yöneticinin XRP Ledger’i yeni varlıklar oluşturabilme konusunda çalışmalar yapmaktan sorumlu olacağını ifade etti.

Ripple Merkez Bankalarının kendi dijital para birimlerini üretebileceklerini ve bunu bir ağ üzerinden yapmak istediklerini ortaya koydu. Bu girişimi ile dikkatleri üzerine çeken Ripple’ın merkez bankalarına ve DeFi sektörüne bir mesaj vermeye çalıştığı söylenebilir.

Ripple bununla birlikte vermiş olduğunu bu ilana ek olarak DeFi sektörüne yönelik bir ilan daha yayımladı. XRP Ledger’ın Defi uygulamaları için ne tarz bir kullanım ortaya koyacağı yönünde “deneyimli yönetici” arayan Ripple ‘ın özellikle NFT ve DeFi uygulamalarına yönelik çalışmalarına hız kazandırdığı görülüyor.

Kısacası verilen ilanları göz önünde bulundurduğumuzda RippleX ile çalışmaya başlayacak olan kişilerin Ripple’ı DeFi dünyasına hazırlamaya yardımcı olacakları görülüyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top