Kripto Para

İspanya’nın En Büyük Varlık Yöneticileri Kripto Para Birimlerine Yatırım Yapmaya Hala İsteksiz

En büyük İspanyol varlık yöneticileri, kripto para birimlerinin bir varlık sınıfı olduğuna hala ikna olmadılar ve bu nedenle henüz bu alana yatırım yapma planları yok. Bu şirketlerle bağlantılı çeşitli sözcülerin açıklamaları, gelişmekte olan kripto para sektöründe önemli bir fırsat olmasına rağmen, bunun arkasına önemli yatırımlar koymak için hala çok genç ve değişken olduğunu belirtiyor.

İspanyol Varlık Yöneticileri Hala Kripto Hakkında Şüpheli

İspanya’nın en büyük varlık yöneticileri, birkaç önemli finans yetkilisinin açıklamalarına göre, kriptonun en azından şimdilik iyi bir yatırım aracı olduğuna hala ikna olmuş değil. İspanya’daki varlık yöneticilerinin kripto para birimlerine yatırım yapmasına izin verilirken, bunların yeni başlayan doğası, oynaklığı ve gri düzenleme alanları bu büyük fonları onlardan uzak tutuyor.

Caixabank AM‘nin yatırım stratejisi direktörü Santiago Rubio, kripto para birimlerine dokunmayacaklarını açıkladı. Caixabank AM, gözetiminde 70 milyon Euro‘dan fazla paraya sahip olan İspanya’nın en büyük varlık yöneticilerinden biridir. Duruşlarını bir başka İspanyol dev şirketi olan BBVA AM paylaşıyor. Küresel varlık tahsis yöneticisi Jaime Martinez, gelecekte kripto para birimlerine yatırım yapma olasılığının olduğunu, ancak bunu yakın zamanda yapma planlarının olmadığını belirtti. Martinez şunları vurguladı:

“10 yıl içinde bu durum çok daha normal olacak; ancak bugün buna daha yeni başlıyoruz, iyi kontrol edemediğimiz şeylerle müşterilerimizi karmaşıklaştırmayacağız.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top