Ethereum

Jim Bianco, Ethereum’un potansiyeli büyük

27 Mayıs’ta Bianco Research Başkanı Jim Bianco bir röportajında kripto para ekonomisinin büyük bir potansiyele sahip olduğuna inandığını açıkladı. Bianco, 2017’den beri Ethereum gibi bir dizi kripto varlığa sahip olduğunu, ancak elinde Bitcoin bulunmadığını söyledi.

Bianco Research L.L.C. kurumsal yatırımcı için niteliksel ve niceliksel makro yatırım analizleri sunan bir hizmet sağlayıcıdır. Şirketin başkanı ve piyasa analisti Jim Bianco, kripto ekonomisini tartışmak için Çarşamba günü CNBC’nin “Ticaret Ulusu”na ev sahipliği yaptı. Bianco, dijital para birimlerine inandığını ve son dört yıldır kripto varlık sepeti şeklinde kripto varlıkları toplayarak yatırım yaptığını açıkladı.

Bununla birlikte Bianco, Bitcoin’e (BTC) sahip olmadığını ve “Ethereum gibi paraların bu yolda çok daha yüksek potansiyele sahip olduğuna” inanıyor. Durum böyle olsa da Bianco, kripto yatırımcılarının yol boyunca bazı düşüşler ve yükselişlerle uğraşmak zorunda kalacağını da vurguladı.

Bianco, “Geçen hafta gördüklerimizin çok daha fazlasını önümüzdeki birkaç ay ya da yıl içinde sindirmek zorunda kalabiliriz” dedi.

Bianco ayrıca geçen yıl Federal Rezerv’in parasal genişlemesini sert bir şekilde eleştirdi ve yakın zamanda Fed Başkanı Jerome Powell’ın “geçici” enflasyon açıklamasına karşı çıktı. Bianco Research yöneticisi bunun geçici olacağına inanmadığını ve Amerika’nın “geçici olmayan enflasyon” göreceğini söyledi. 9 Mart 2020’ye kadar Bianco, “tahvil boğası” olduğunu ifade etti ancak 10 yıllık hazine tahvilinin 32 baz puana düşmesinin ardından iyimserliği yeniden değerlendirdiğini ifade etti.

Kripto para birimleri söz konusu olduğunda Bianco şunları ifade etti:

Kripto para çok şey vaat ediyor ve bu gerçekten de önemli ; ancak sorun şu ki, bu piyasa coinlerin yukarı ve aşağı gitmesi üzerine insanların bahse girdiği kontrolden çıkmış bir kumarhaneye dönüştü.

Ancak analist, teknoloji çok yeni olduğu için kripto varlıklarının %50-70 oranında değer kaybedebileceği konusunda uyarıyor. Bununla birlikte, kripto varlıkları bir “benimseme aşamasını” tamamladıktan sonra Bianco, dijital para birimlerinin küresel ekonomide bir dayanak noktası olacağını düşünüyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top