Kripto Borsalar

Saldırıya uğrayan Hotbit tekrar açıldı!

Yapılan saldırı sonrası bir süredir kapalı olan kripto para borsası Hotbit yeniden açıldı. Ne zaman açılacağı merak ile beklenen kripto para borsası 7-14 gün arasında süreceğini açıkladığı süreci 10 gün içinde bitirmeyi başarmış görünüyor.

Kripto para borsası Hotbit bugün sabah saatlerinde yeniden hizmete girdi ancak kripto para borsası henüz alış satış işlemlerini yeniden başlatabilmiş durumda değil. Hotbit borsası kullanıcılarını güvenlik önlemleri kapsamında ilk girişlerinde şifre değişim ekranına yönlendiriyor.

Hotbit, en son yaptığı açıklamada işlemlerin ise 12 Mayıs tarihinde TSİ sabah 7’de açılacağını bildirdi. Şuan için Hotbit üzerinden tek yapabileceğiniz değişiklik ise kullanıcı şifrelerinizi yenilemek. Hotbit güvenlik tedbirleri kapsamında tüm şifrelerin yenilenmesini tavsiye ediyor. Belirleyeceğiniz yeni şifrenin de başka borsa ya da uygulamalarla aynı olmaması güvenliğiniz açısından büyük önem arz ediyor.

Shiba Token’de Hotbit haberi sonrası hareketli zamanlar
Hotbit açıldıktan kısa bir süre sonra ise hesaplarına giriş yapan kullanıcılarda bazıları sahip oldukları varlıkların cüzdanlarında görünmediğine dair paylaşımlar yapmaya başladı. Ancak Hotbit yaptığı çalışmalar iler tüm servislerini sıra ile devreye almayı sürdürerek bu sorunu bir kaç saat içerisinde aşmış görünüyor. Bir kaç gündür rekor kıran Shiba Token (SHIB)’nın önemli bir kısmı da Hotbit kripto para borsasında.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top