Kripto Borsalar

Huobi, bazı hizmetlerini askıya aldı

Popüler kripto para borsası Huobi, ülkedeki son gelişmelerin etkisiyle Çin’de madencilik hizmetini durdurduğunu açıkladı. Ayrıca Huobi, bazı hizmetlerini ve ürünlerini belirli ülkelerde azalttığını veya askıya aldığını da açıkladı.

Huobi tarafından CoinDesk’e yapılan açıklamada “Son dönemde meydana gelen gelişmeler neticesinde piyasada dinamiklerin değişmesi sebebiyle yatırımcılarının menfaatlerini korumak amacıyla vadeli işlem sözleşmeleri, ETP’ler ya da diğer kaldıraçlı yatırım ürünleri gibi hizmetlerin bir kısmı, belirli birkaç ülke ve bölgedeki yeni kullanıcılara geçici olarak sunulmamaktadır.” ifadelerine yer verildi. Açıklamanın devamında ise “Huobi, daima her bölgede değişen politikalara ve düzenlemelere uyum sağlamaya gayret eder.” ifadelerine yer verildi.

Borsa tarafından yapılan bu açıklamada söz konusu hizmet ve ürünlerin askıya alındığı ülke ve bölgelerin hangileri olduğuna dair bir bilgiye ise yer verilmedi. Huobi Pool’un ise Çin’deki Bitcoin madencilerine artık hizmet vermediği daha önce açıklanmıştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top