Bitcoin Madenciliği

Daymak’tan 2023’e Kadar Kripto Madenciliği Yapan Araç Geliyor !

Kaynak : Daymak Avvenire

Kanada merkezli bir elektrikli araç şirketi olan Daymak, kripto para madenciliği yapabilecek elektrikli bir araba olan Daymak Spiritus‘u yapacağını duyurdu.

Teknik özelliklerine göre sürüş sırasında akü üzerindeki yükü azaltmak için solar şarj özelliğine de sahip olacak olan arabayı üretecek olan firma, ön siparişlerle 350 milyon dolardan fazla fon topladığını iddia ediyor.

Daymak, Kripto Madenciliğini Elektrikli Arabayla başlatacak.

Toronto merkezli bir elektrikli otomobil şirketi olan Daymak, kripto para madenciliği yapma özelliğine sahip olacak bir otomobil olan yeni ürünü Daymak Spiritus’un lansmanını duyurdu.

Basın açıklamasına göre Daymak Spiritus, “Park halindeykenDogecoin ve Bitcoin madenciliği yapabilecek. Daymak’ın patent bekleyen kripto para altyapısı, otomobilin kullanıcı arayüzüne entegre edilecek. Aracın Bitcoin madenciliğine sahip olacağı belirtilirken, açıklamada ASIC donanımından bahsedilmiyor.

Kripto para madenciliği özelliklerinin yanı sıra Daymak Spiritus’un başka ilginç özellikleri de var : Kripto madenciliği yapan ilk elektrikli araç olmasının yanı sıra dünyanın en hızlı üç tekerlekli aracı olmayı da hedefleyen Daymak Spiritus’un ilk teslimatlarına 2023 yılında başlaması bekleniyor.

Daymak şirketinin kurucusu olan Aldo Baiocchi gelecekte kriptoların destekleneceğini düşündüğünü ifade ederek şu sözleri sarf etti:

“Otoyol geçiş ücretlerinizin, park yerinizi ve arabaya servis siparişlerinizin doğrudan kripto ile anında ödeneceği bir gelecek öngörüyoruz. Çevrimiçi faturalar ve bankacılık işlemleri, kripto ile ödenen aynı yazılım platformu üzerinden yönetilebilir.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top