Dogecoin

Dogecoin Fiyatı %20’nin Üzerinde Yükseldi

Dogecoin artık Coinbase Pro‘da listelenecek! DOGE, Coinbase Pro’da, BTC, EUR, GBP, USD ve USDT pariteleri ile işlem görmeye başlayacak. Coinbase Pro borsasındaki Dogecoin ticareti perşembe günü itibari ile yatırımcıların hizmetine sunulacak.

ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase Pro alım satım platformuna Dogecoin’i de ekleme kararı aldı. 3 Haziran Perşembe günü Coinbase Pro’da listelenecek olan Doge coinin fiyatları bu duyuru ile beraber %20 ‘nin üzerinde artış gösterdi.

Coinbase Pro platformunda DOGE coin için Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, Tether ve Bitcoin olmak üzere beş farklı ticaret çiftini listelenecek. Şu an itibari ile Dogecoin, 43.7 milyar Dolarlık piyasa değeri ile yedinci en büyük kripto para konumunda bulunuyor.

Dogecoin‘in Coinbase’de listelemesi belki de son derece popüler olan bu coin için yeni bir dönüm noktası olabilir.

2013 yılında kripto para piyasasıyla alay etmek için bir “şaka coini” olarak tasarlanan Dogecoin, geçtiğimiz yıla kadar 0.01 Dolar fiyatının altında işlem görmekteydi; ancak son aylarda özellikle Tesla CEO’su Elon Musk ve Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban başta olmak üzere pek çok ünlü ismin desteğini alan DOGE, eşi benzeri görülmemiş bir şekilde büyüme gösterdi ve bir dönem 0.74 Dolar fiyatına kadar yükselerek ciddi bir rekora imza attı. Ciddi bir yükseliş göstererek kripto para yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başaran dogecoin ‘in bu hareketi ile kripto paranın geleceğine olan bakış açısını da değişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top