Dogecoin

Mike Novogratz Dogecoin’in Geleceğinden Şüphe Ediyor

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Dogecoin‘in geleceğinden şüphe ettiğini ifade etti. Milyarder yatırımcı, “Muhtemelen uzun vadeli olmayacak çünkü hiçbir kurum Dogecoin ​​satın almıyor ve bir noktada insanlar Dogecoin’e olan ilgisini kaybedecek.” dedi.

Galaxy Digital Holdings Ltd.’nin CEO’su Michael Novogratz, kısa süre önce Goldman Sachs ile Dogecoin dahil kripto para birimlerinin potansiyelini ve finansal sistemi içindeki yerini tartışmıştı. Tartışmadan derlenenler ise “Kripto: Yeni Bir Varlık Sınıfı mı?” başlıklı bir raporda 21 Mayıs’ta yayımlandı.

Novogratz‘a “Dogecoin ve diğer meme coinlerinin yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusu soruldu CEO ise şu şekilde cevap verdi:

“Dogecoin, bitcoinden çok daha fazla spekülatif bir varlıktır. Muhtemelen uzun vadeli etkilileri olmayacak çünkü hiçbir kurum Dogecoin ​​satın almıyor “

Galaxy Digital yöneticisi, “Dogecoin bir şaka olarak başladı ve iki nedenden dolayı büyüdü” dedi. “İlk ve en önemli şey, yatırım topluluğunda kabileciliktir. Bu, alım satım uygulamaları ve sosyal medya platformları aracılığıyla finansal oyuncular olarak güçlendirilen genç bir yatırımcı topluluğu tarafından yönlendirilen Gamestop‘taki yükselişte gördüğümüzle aynı.”

Milyarder yatırımcı sözlerine şu şekilde devam etti: “İkincisi, hükümet çok para bastığı için değer yeni yerlerde ortaya çıkıyor. Gamestop gibi kısa vadeli potansiyeli olan ancak uzun vadeli uygulanabilirliği olmayan bazı kripto varlıkları ve hisse senetlerini düşünürken bunu akılda tutmak önemlidir.”

Goldman Sachs’ın Dogecoin hakkında görüştüğü bir diğer yönetici de Grayscale Investments CEO‘su Michael Sonnenshein‘di. Meme kripto para biriminin “Kriptolar için bir nimet mi yoksa bir lanet mi” olduğu kendisine soruldu. Sonnenshein ise şu şekilde yanıtladı: “Dogecoin, dijital bir varlık yaratmanın ne kadar kolay olduğunun bir göstergesi. Bu, yatırımcıların yatırımlarını incelemesinin önemli olduğu ve varlığın uygulanabilir olup olmadığını ve gerçek dünyada kazanç potansiyeline sahip olup olmadığını ortaya koyuyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top