Faydalı Bilgiler

Getir, Mahalle Esnasını da Getir Çarşı ile Sisteme Katıyor!

Getir’in Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, “Getir, Getir Büyük, Getir Yemek, Getir Su’yun yanına Getir Çarşı’yı ekliyoruz. Getir Çarşı ile, mahallenizdeki kasap, manav, fırın gibi esnafların ürünlerini, Getir’in milyonlarca müşterisi ile buluşturuyoruz. Bu uygulamayı öncelikle İstanbul’da başlatıyoruz. İstanbul’dan sonra Türkiye’nin geri kalanına da yayacağız. Amacımız, mahalle ruhunu yansıtmak ve yaşatmak” dedi.

Getir’den bir yenilik daha! Yeni bir hizmet olan GetirÇarşı ile bundan sonra kuru yemişçi, manav, kasap, petshop gibi işletmeler de Getir kullanıcıları ile bir araya gelebilecek. Bu yeni hizmet sayesinde mahalle esnafı da bu dönüşeme dahil olarak aynı zamanda yeni bir gelir elde etme şansını da yakalamış olacak. Getir uygulaması sayesinde kullanıcılar tanımış oldukları ve hali hazırda bildikleri esnaftan da kolay bir şekilde alışveriş yapma şansını elde etmiş olacak.

Konuyla ilgili kullanıcılara bilgi veren Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, “Yeni hizmetimiz GetirÇarşı ile kullanıcılarımız, mahallelerindeki alıştıkları ve sevdikleri esnaflardan alışveriş yapmaya devam edebilecek. Amacımız, mahalle kültürünün vazgeçilmezi olan esnafın dijitalleşen dünyaya dahil olarak daha fazla iş yapmasına olanak sağlamak. Bu vesileyle Türkiye’de 2 milyonu aşkın işletmeyi GetirÇarşı hizmetimize üye olmaya davet ediyoruz. Özellikle pandemi nedeniyle zorlu günler yaşayan mahalle esnafı, yeni hizmet aracılığıyla ek kazanç sağlayarak mahalleleriyle bütünleşecek” dedi.

Verilen bilgiler doğrultusunda GetirÇarşı 16 Nisan tarihi itibari ile işletme kaydı almaya başlayacak ve yakın bir zamanda da kullanıcıları ile buluşarak hizmet vermeye başlayacak. GetirÇarşı’ya üye olmak isteyen işletme sahipleri uygulama üzerindeki link vasıtası ile pratik başvuru formuna ulaşabiliyorlar. Yeni hizmet olan GetirÇarşı öncelikle İstanbul‘da hizmet vermeye başlayacak. GetirÇarşı sistemine manav, kasap, yufkacı, fırın, balıkçı, çiçekçi, pastane, nalbur, aktar, kırtasiye, züccaciye ve kitabevleri de sisteme dahil olacak.

Uygulamayı kullanan kişiler 30-45 dakika arasında bir süre zarfında ister esnafın kendisinden teslimat seçeneği ile isterlerse de “Getir Getirsin” seçeneği ile ürünlerine ulaşabilecekler.

“GetirÇarşı’da ÖDEMELER ERTESİ GÜN HESAPTA”

Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek yapmış olduğu açıklamaya ise şu sözler ile devam etti: “GetirÇarşı hizmetimizle mahalle esnafının dijital dönüşümüne olanak sağlamanın yanında ekonomiye de hareketlilik getirmeyi arzu ediyoruz. Öte yandan, GetirYemek hizmetimizde edindiğimiz tecrübeyle, işletmeler için nakit akışının önemini son derece iyi biliyoruz. Bu nedenle, yeni hizmetimizde GetirYemek’te olduğu gibi ilk günden itibaren işletmecilerimizin kazançları, ertesi gün hesaplarına yatacak.”

Pandemi zaman dilimi içerisinde maddi anlamda zorluk çeken pek çok firmaya da katkı sağlaması planlanan yeni hizmet sayesinde esnafın da ek gelir elde edebilmesi amaçlanıyor. GetirÇarşı sistemine dahil olmak isteyip gerekli teknolojik alt yapıya sahip olmayan işletmelere de gerekli destek paketlerinin sunulması planlanıyor. GetirÇarşı uygulamasına üye olan işletmeler tek bir ekran vasıtası ile tüm siparişlerini, sipariş hareketlerini, finansal hareketlerini kolayca gözlemleyebilecek ve ürünlerini satışa çıkarabilecekler.

GetirÇarşı hizmetine dahil olmak isteyen işletmeler, panel.getircarsi.com/form/on-basvuru adresinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top