Ripple

Ripple’ın (XRP) Davayı Kazanma İhtimali Yüksek

Ripple Coin XRP

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) eski yöneticisi Joseph Hall yaptığı bir açıklamada Ripple’ın SEC davasını kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Hukuk firması Davis Polk’ün ortağı konumunda da bulunan Hall, Thinking Crypto ile yaptığı yeni bir röportajda SEC davasını “oldukça şaşırtıcı” bulduğunu ve davayı inceleyen bir yargıcın, davanın “muhtemel bir yatırımcıya zarar vermiş gibi görünmediği” gerçeğinden etkileneceğini paylaştı.

Hall‘ün röportajında paylaştıklarına göre “Jüri şunu söyleyebilir: ‘Eğer XRP bir sorunsa, 2012’den beri XRP’yi biliyorsunuzdur. Neden şimdi? Burada neler oluyor? ‘Bu yüzden, SEC’in XRP davasına iyi bir tercih olmayan gerçekçi bir duruşla başladığını düşünüyorum. Bu yüzden SEC’in bunu kaybetme ihtimali yüksek görünüyor.”

Hall, SEC’in Ripple aleyhindeki davasının kripto para sektöründeki genel netlik ihtiyacını vurguladığını iddia eden bir görüşle manşetlere çıkmıştı. Avukat, 2003-2005 yılları arasında SEC’te politika yönetme görevinde yer aldı.

Hall ayrıca ​​Ripple ve XRP aleyhine açılan dava ile ortaya çıkan bu durumunda gelecekte SEC’in kripto para endüstrisini düzenleme yeteneğini tehdit edebileceği konusunda endişeli olduğunu da açıklamalarında belirtti.

“Açıkçası, bölge mahkemesinde kaybederlerse ve çözmezlerse, kesinlikle itiraz edeceklerdir. Sonunda, tüm kripto para sektörünün her yerinde herhangi bir yetkiyi kullanmalarını çok zorlaştıran bir karar alabilirler. Ve bunun iyi bir şey olacağını düşünmüyorum.

Daha önce de söylediğim gibi, ABD federal menkul kıymetler yasalarının koruma sağlamak için tasarlandığı, burada mantıklı olabilecek bazı çıkarlar olduğunu düşünüyorum. Bu sektörde ne tür gereksinimler getirdiğiniz konusunda çok dikkatli olmalısınız.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top