Faydalı Bilgiler

ÖSYM 2021 – YKS Giriş Belgelerini erişime açıldı!

ÖSYM, 26 Haziran 2021 Cumartesi ve 27 Haziran 2021 Pazar günleri gerçekleştirilecek olan 2021-YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) Giriş Belgelerini ais.osym.gov.tr adresinden adayların erişimine açtı.

ÖSYM’nin resmi internet sayfası üzrinden paylaşılan bilgilere göre, 26 Haziran’daki 2021-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran’daki 2021-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2021-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı ve adayların sınava giriş belgeleri ais.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı.

Bu sınavlara girecek olan adaylar sınava giriş belgesini, ÖSYM’nin “ais.osym.gov.tr” internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri giriş yaparak sistem üzerinden 2021-YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) Giriş Belgelerini alabilecekler.

ÖSYM tarafından TYT ve AYT için adayların sınav gününde saat 10.00’dan sonra, YDT için ise sınav gününde saat 15.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı ve sınav binalarına bu saatten önce mutlaka giriş yapılması konusunda uyarı yapıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top