Bitcoin

Elon Musk’ın son açıklaması Bitcoin’e destek oldu

Bitcoin, bugün 35 bin dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter hesabı üzerinden bir kullanıcıya verdiği yanıt ile destek buldu ve birkaç bin dolarlık artış gösterdi.

Musk’ın “Any sufficiently advanced magic is indistinguishable from technology (Yeterince gelişmiş herhangi bir sihir, teknolojiden ayırt edilemez)” paylaşımının altına yöneltilen soru “Yo Elon what do you think about the peeps who are angry at you because of crypto (Elon, Kripto yüzünden sana kızgın olan insanlar hakkında ne düşünüyorsun?)” şeklindeydi. Elon Musk bu soruyu cevapsız bırakmadı ve “The true battle is between fiat & crypto. On balance, I support the latter (Gerçek savaş, itibari para ile kripto arasında. Ben bu dengede ikincisini destekliyorum.).” şeklinde cevapladı. Elon Musk’un bu cevabının ardından Bitcoin fiyatında yukarı yönlü bir hareket meydana geldi.

Elon Musk’ın son dönemde Bitcoin’e yönelik yaptığı bazı eleştiriler birçok kripto para yatırımcısı ve kullanıcısı tarafından haksız görüşmüş ve tepki çekmişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top