Kripto Borsalar

SHIBA INU değeri tavan yaptı!

En büyük kripto para borsası konumunda olan Binance’in yakında SHIBA INU (SHIB) token birimini platformunda listeleyeceğini açıklamasının ardından SHIB’in fiyatları adeta uçuşa geçti.

Popüler kripto para borsası Binance yakında SHIBA INU (SHIB) token’ini platformun inovasyon kategorisinde listeleyeceğini açıkladı. Binance tarafından yapılan bu duyurunun ardından SHIB‘in değeri yüzde 100’ü de aşarak akıl almaz bir tırmanışa başladı.

Elon Musk tarafından DOGE Coin ile ilgili yapılan paylaşımlar ile bağlantılı olarak ortaya çıkan ve yine Elon Musk’ın tweetlerinden birine konu olan Shiba Token, kendisine Dogecoin katili diyor.

SHIB fiyatları ilk olarak Mart ayı başında büyük bir yükseliş göstermiş ve kripto para piyasalarında adından söz ettirmeye başlamıştı. Bir dönem fiyatlarında her gün büyük oranlarda artış sergileyen bu yeni token, son haftalarda çıktığı zirveden geri çekildiği fiyat aralığında durgun bir seyir sergiliyordu. Ancak Elon Musk‘ın Shiba Inu cinsi Japon köpekleri ile ilgili attığı bir tweet tekrardan ilgiyi bu token’e yöneltti. En son gelen Binance haberi ile değeri uçuşa geçti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top