Araba

Yeni Toyota Camry, Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri!

Görseller : Toyota

İlk kez 1982 yılında satışa sunulan Toyota Camry‘nin yenilenen versiyonu ülkemize geldi. Toyota, E segmentindeki Camry’nin yenilenmiş modelini Türkiye’de satışa sundu.

Yenilenen Camry, daha dinamik bir tasarıma geçmiş gibi görünüyor. Camry Hybrid, Toyota Yeni Global Mimarisi (TNGA) tasarımı ve mühendislik felsefesinin bir ürünü olarak öne çıkan bir araç.

Camry Hybrid, 2,5 litrelik motorunu kendi kendini şarj eden hibrit elektrikli sistemle birleştirerek 218 HP güç üretebiliyor. Yenilenen Camry daha zarif ve dinamik bir ön tasarıma, revize edilmiş 18 inç çift renk alaşım jantlara ve yeni dış gövde renklerine sahip özellikleri ile göz dolduruyor.

Camry Hybrid,ülkemizde Passion donanım seçeneğiyle satışa sunulacak. Donanım seçeneklerinde ise öne çıkan özellikler arasında; navigasyon ve akıllı telefon entegrasyonuna (Apple CarPlay, Android Auto) sahip 9 inç Toyota Touch dokunmatik multimedya ekranı, tamamıyla elektrikli koltuk, direksiyon ve yan ayna ayarları, hafızalı sürücü bölümü, ısıtma/soğutma özellikli ön koltuklar, ısıtma özellikli arka yan koltuklar ile direksiyon, arka yolcuların klima, müzik ayarlarını yapmalarını sağlayan arka koltuk konfor modülü ve ön cama yansıtmalı gösterge ekranı bulunacak.

Toyota Camry’nin Kabini Nasıl?

Camry Hybrid, yeni renk ve döşemeleriyle de dikkat çekiyor. Bununla beraber yenilenen Camry’nin kabininde daha büyük ve daha yukarıya yerleştirilmiş ve yeni bağlantı özellikleri sunan 9 inç merkezi ekran da yer alıyor. Bununla beraber orta konsola yerleştirilen yeni dokunmatik bilgi-eğlence ekranı da bulunuyor.

Camry Hybrid bu teknolojik güncellemelerle, yeni geliştirilen Bej ve Siyah Premium deri koltuk döşemeleriyle birlikte tercih edilebiliyor. Koltuklarda kullanılan balık sırtı desenleriyle birlikte koltuk havalandırması daha verimli bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Yenilenen Camry, ülkemizde 998 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top