Kripto Para

StormX Coin %500 yükseldi!

ERC-20 tabanlı bir yardımcı program token olan StormX son bir haftada %500 yükseliş gösterdi. Son bir hafta içerisinde kendisine olan ilginin yükselmesi ile kripto para borsalarında STMX kısaltması ile işlem gören StormX Coin işlem hacminde de büyük bir artış yakaladı.

StormX Coin Nedir?

StormX Coin, kullanıcıların mikro görevleri tamamlayarak veya çevrimiçi olarak küresel ortak mağazalarda alışveriş yaparak ödül kazanmalarını sağlayan platformun jetonudur. Kullanıcılar, STMX’i kendi cüzdanlarında tutmak için stake ödülleri, alışveriş ve mikro görev avantajları ile jeton kazanabilirler. Kullanıcılar platformun kripto para iadesi programını kullanarak veya Chrome eklentisi yardımı ile anlaşmalı çevrimiçi mağazalardan alışveriş yaparak jeton kazanabilirler ve kazandıkları bu jetonları cüzdanlarında tutarak stake ödülleri kazanabilirler. Platform tarafından yapılan açıklamalara göre bu hizmet, arka planda sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve kullanıcıları mağazaya ve üyelik seviyelerine bağlı olarak alışverişlerinden %0,5 ile %85 oranında kripto para iadesi kazanma imkanları bulunuyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Binance'e bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

StormX üyeleri ilk seviye atlamalarını uygulamaya bir cüzdan bağlayarak yapabiliyorlar. Cüzdanlarını uygulamaya bağlar bağlamaz Mor seviyeye yükseliyorlar. Uygulama veya Chrome eklentisi sayesinde asıl kazanımlar ise bronz, gümüş, altın, platin ve son olarak elmas seviyelerine yükseldiklerinde başlıyor.

Platform tarafından yapılan açıklamalara göre benzersiz jeton modeli üyelerine sadece STMX token satın almaları için değil, aynı zamanda onları kullanmaları için de gerçek teşvikler sağlıyor. Platform tarafından paylaşılan bilgilere göre her ay yaklaşık 75.000 aylık aktif kullanıcıları bulunuyor ve kripto para ekosistemlerinin güvenilir ve köklü olduklarını, “6 yılı aşkın süredir kripto paranın kritik kitleye ulaşmasına yardımcı olmak ve kitlesel olarak benimsenmeyi gerçekten sağlamak için çalışan gerçek bir ekibe sahip gerçek bir şirketiz.” sözleri ile dile getiriyor.

StormX, başlangıçta 2017’de 10 milyar STORM Coin ile yola çıktı. 2020 yazında StormX bir jeton değişimi yaptı ve kısa kodunu (symbol/ticker) STORM’dan STMX’e çevirdi. Bu değişimin “tanrı modunu” kaldırarak gelişmiş güvenlik sağlamak ve üyelerin STMX token’larını stake etmelerine izin vermek olmak üzere iki ana faydasının olduğu ifade ediliyor.

Bunun yanında StormX, dünyanın her yerindeki markalardan indirimler alıyor ve bu tasarrufları bir satın alma işlemi gerçekleştirdiklerinde kullanıcılara aktarıyor. Kullanıcılar indirimleri kripto olarak alıyor ve StormX küçük bir işlem ücreti ile kullanıcılara bu hizmeti sunuyor.

StormX Coin Nasıl Alınır?

StormX Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para işlem platformu olan Binance aracılığıyla güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alınabilir.

StormX, 3 Haziran 2020 tarihinde Binance kripto para borsasında listelendi. Binance kullanıcıları şu anda STMX/BNB, STMX/BTC, STMX/ETH ve STMX/USDT işlem çiftlerinde StormX coin’i kullanabiliyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

To Top